Diner raad van aanbeveling op Elswout met Luigi Prins

Posted by in Luigi Prins

Op uitnodiging van partner Luigi Prins van Cobraspen maakten de leden van onze Raad van Aanbeveling en de bestuurders uit de regio afgelopen dinsdag 29 januari een haast koninklijke entree in het prachtige Elswout, dat in de afgelopen jaren zorgvuldig werd gerenoveerd en hersteld in de oorspronkelijke stijl. Het verbluffende en zeer indrukwekkende eindresultaat stond tijdens deze exclusieve avond toneel voor ons traditionele en jaarlijks terugkerende diner.

Klassieke entree
Het was een warm en klassiek welkom dankzij pianist Amir Swaab en violist Sietse van Gorkom, die de genodigden bij binnenkomst verwelkomden met een prachtig muzikaal stuk. Onder het genot van een hapje en een drankje gaf Luigi een indrukwekkende presentatie over de historie van Elswout, waarbij duidelijk werd hoe omvangrijk dit project geweest is. Ondanks alle tegenslagen liet Cobraspen zich niet uit het veld slaan in haar missie om Elswout tot in het kleinste detail te restaureren. De vele complimenten die Cobraspen tijdens deze avond mocht ontvangen waren dan ook zeer, zeer terecht. Ook kregen we een prachtige video te zien over de omvangrijke portefeuille van Cobraspen en hun visie op mogelijke toekomstige projecten.

Smullen dankzij Saen Catering
Met een prachtige tafelindeling en volop gezelligheid in de dinerzaal, die speciaal voor het RvA-diner was ingericht binnen Elswout, genoten we in een informele setting van een heerlijk diner. Chef Dave Hurkmans van Saen Catering wist ons te verrassen met fantastische gerechten, aangevuld door heerlijke wijnen die Denise Schimmel (Sugar City Events) in het bijzonder voor deze avond had geselecteerd. Nogmaals dank voor de smaaksensaties!

Paleiselijk priv├ęconcert
De ruime hal in Elswout leek wel gemaakt voor het prachtige priv├ęconcert dat aansluitend op het diner plaatsvond, verzorgd door Amir en Sietse. Na een kleine interactie met het publiek, die willekeurig noten mochten roepen, zetten zij een bijzonder knappe muzikale prestatie neer. Met koffie en thee sloten we de gezellige avond af in de Jachtkamer, waarna iedereen voldaan huiswaarts keerde. Dank allen voor wederom een gedenkwaardige editie van het Raad van Aanbevelingsdiner!

Bericht van de website Beter Business.

Fotografie: Onno van Middelkoop.

Luigi Prins en Diner Raad in elswout