Rotary Road Masters 2016 bij Landhuis Elswout

Posted by in Luigi Prins

Rotary Road Masters bij Cobraspen Elswout

De XXIIe editie van de Rotary Road Masters startte donderdag 21 april voor het eerst vanaf een nieuwe locatie: Landhuis Elswout in Overveen. Deze prachtige locatie  vormt het centrale punt in de rally met oldtimers en voert langs de mooiste routes en plekken in Zuid-Kennemerland en Bollenstreek.

Rotary Road Masters is de mooiste klassieke autorally van Kennemerland. Van een klein bescheiden event is de RRM inmiddels uitgegroeid tot een groot fundraising-spektakel, dat al meer dan een €600.000,- heeft opgebracht voor de geselecteerde goede doelen.

Het decor (Elswout) is een prachtige symbiose met Cobraspen als hoofdsponsor. Het is de eerste keer dat er een groot publieksevenement bij het landhuis plaatsvindt. Ook de prijsuitreiking, loting, veiling en het diner vonden op de nieuwe locatie plaats. Heden en verleden zijn versmolten in het decor van het monumentale gebouw, de grazende hertjes en glanzende klassiekers. Met elkaar benadrukken ze de tijdloosheid van stijl en klasse.

Luigi prins was erg betrokken bij opzet van dit unieke event, en zwaaide zelfs de startvlag bij vertrek van bolides van gemeentegrens naar hoogheemraadschapsgrens en van defensiegebiedgrens tot dijkvak.

Voor een goede impressie van deze dag bekijk hieronder de video: