The Voice of Holland in SugarCity

Posted by in Luigi Prins

The Voice of Holland is al weer een paar weken aan de gang, en met meer kijkers dan ooit en een EMMY op zak lijkt het muziekprogramma van RTL 4 niet te stoppen. Mocht je nog niet begonnen zijn met kijken, is dit aankomende vrijdag bijna een verplichting.

Op 30 Oktober is SugarCity namelijk het decor voor ‘’the Battles’’ van TVOH. Welgeteld 40 kandidaten maken zich dan samen met hun coach op voor de volgende ronde in de oude Suikerfabriek. De zangers en zangeressen zullen het ‘’uitvechten’’ in de ring, en de coaches zullen misschien wel afscheid moeten nemen van hun favoriete kandidaten.

he voice of Holland in SugarCity

De opmaak van the battles past ideaal bij het industriële decor van SugarCity, wat uiteraard goed naar voren zal komen in de afleveringen. Het was dan ook een zeer positieve ervaring voor SugarCity team, om tijdelijk als opnamelocatie te fungeren voor TVOH.

Kortom, zet vrijdag 30 Oktober om half 9 je tv aan, want dit wil je niet missen. Voor meer informatie, ga je naar de site van The Voice of Holland of bekijk de eventlocatie op SugarCity Events.